کارشناس خودرو No Further a Mystery

کارشناسی خودرو به بررسی کامل خودرو از نظر بدنه، فنی و موتور به منظور تعیین میزان سلامت خودرو و ارزش واقعی آن گفته می‌شود. بسیاری از افرادی که به دنبال خرید خودروی دست دوم یا حتی صفر هستند برای اطمینان از سلامت خودرو نیازمند استفاده از کارشناسی تخصصی خودرو هستند.

گاهی پیش می‌آید که در طی یک تصادف، میزان خسارت و ضربه وارده تا حدی زیاد است که باید آن قسمت را به طور کلی تعویض نمود! در چنین شرایطی نمی‌توان منکر کاهش قیمت خودرو شد.

مالک خودرو در این گونه شرایط ملزم به پرداخت مبالغ گزافی در خصوص تعمیر و ترمیم اتومبیل می گردد. کارشناس ماشین

۳. محل و زمان را حتما به طور دقیق به کارشناس خودرو بگویید

تعیین عامل ، تامین دلیل و ارزیابی در مورد خسارات وارده به خودرو

پس از انجام کارشناسی رنگ و بدنه، فنی و بررسی سلامت خودرو می‌توانیم تخمین درستی از قیمت خودروی مدنظر شما انجام دهیم.

دسته دیگری از افراد هم از کارشناسان سیار با مدرک معتبر و رسمی استفاده می‌کنند. منابع[ویرایش]

ولی در معاینه فنی هیچگاه رنگ و بدنه یا قسمت های تعویضی خودرو بررسی نمی‌شود و با توجه به این نکته که یک فرد حرفه ای همه نکات فنی و از جمله قطعات تعویضی نیز باید در نظر بگیرد. کارشناس ماشین

تعویض قطعات بدنه خودرو در کشورهای اروپایی بر خلاف ایران یک امر بدیهی و مرسوم تلقی می‌شود، چرا که قطعه تعویض شده از سلامت و استحکام بیشتری نسبت به قطعه تعمیر شده برخوردار خواهد بود. تشخیص قطعه تعویضی نیز مشکل است، زیرا که گاهی این قطعه از روی یک خودروی دیگر باز شده و از لحاظ کیفیت و نوع رنگ و حتی ضخامت پوشش رنگ (روش تشخیص با تست رنگ دیجیتال)، کاملاً با قطعه قبلی برابری می‌کند و تجربه و شگرد کارشناسی ماشین کارشناس است که در اینجا شما را از خرید یک خودروی به ظاهر بدون رنگ منصرف می‌کند. ۲- کارشناسی فنی، موتور و گیربکس[ویرایش]

این مسئله که خودروهای دست دوم تعمیراتی هستند مسئله عجیبی نیست اما چشمان خود را باز نگاه دارید چون که ممکن است شخص مورد نظر سعی داشته باشد تا ایرادی را از چشم شما پنهان کند.

هزینه کارشناسی بر اساس مدل هر خودرو متفاوت است. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هزینه‌های کارشناسی با مشاورین کارنامه ارتباط بگیرید.

در کارشناسی کارنامه بیش از ۴۰۰ آیتم از خودرو مورد بررسی قرار می‌گیرد که «وضعیت فنی»، «بدنه»، «لاستیک‌ها»، «موتور و انتقال قدرت»، «سیستم تعلیق، فرمان و ترمز»، «فضای داخلی و سیستم‌های برقی»، «آپشن‌ها» و همچنین «اسناد و مدارک خودرو» را شامل می‌شود.

این موضوع موجب شده تا کارشناسان خودرو، پابه پای صافکارها و نقاشان، در این عرصه پیشرفت کنند و علاوه بر بهره‌گیری از تجربه، به تجهیزات و علم روز نیز در این حوزه مجهز شوند.

تولید و واردات خودرو در ایران با رشد چشمگیری روبرو شده‌است. در سال ۲۰۱۴ در بین کشورهای خودروساز جهان، ایران رتبه هجدهم را به خود اختصاص داد. چین با تولید ۲۳میلیون و ۷۲۲هزار دستگاه بزرگترین خودروساز جهان در این سال بوده‌است و آمریکا با ۱۱ میلیون و ۶۶۰ هزار دستگاه در رتبه دوم و ژاپن با ۹ هزار و ۷۷۴ هزار دستگاه در رتبه سوم قرار گرفته‌اند

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *